ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ . ΛΕΥΚΑΔΟΣ 1 ΤΚ.16673 ΒΟΥΛΑ .ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 7-9 μμ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Έγινε χθές 18/2/2017 στο δημοτικό γήπεδο Βούλας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον με πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες και πολλά γκόλ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυριολεκτικά ένας μονόλογος του Ποσειδώνα πετυχάνοντας 5 γκόλ και δεχόμενος 1. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά απο ένα δεκάλεπτο , όπου η ομάδα του Ποσειδώνα έχασε απίστευτες ευκαιρίες , σε τετ α τετ με τον τερματοφυλακά μας Τερβισίδη , ο οποίος κυριολεκτικά είχε καταεβάσει ρολά ,  η ομάδα μας πήρε την πρωτοβουλία , μείωσε σε 5 - 4 και προσπάθησε για την ισοφάριση , Η κούραση όμως ήταν πλέον εμφανής και δεχόμενη στο τέλος ένα ακόμη γκόλ , το τελικό  σκόρ του αγώνα ήταν 6 - 4 υπέρ της ομάδος του Ποσειδώνα . Με την ομάδα της Γλυφάδος αγωνίστηκε και μιά παλιά δόξα του Ελλήνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού ο Τότης Φυλακούρης. Παρά τα χρόνια η τέχνη δεν ξεχνιέται.
Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι :Τεβρισίσης Κώστας , Γκουζιώτης Αριστείδης , Λυκούδης Γιώργος , Στεργίου Σπυρος , Καντανής Βεκένδιος , Βογιατζής Κώστας , Βογιατζής Βαγγέλης , Αχμέτ Αλτζουντί , Στεφανάκης Μανώλης , Καραγιάννης Κώστας , Μαυροθέρης Μιχάλης , Ρουσάκης Μίμης , Παπαντωνίου Κώστας , Λέτσιος Γιώργος , Κουρεμέτης Σταύρος , Τερβισίδης Βασίλης , Λαρούσης Ιωσήφ .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου